Nou contorn d’ulls de Germaine

El contorn d’ulls promet que en tan sols 3 segons, aconsegueix despertar la mirada, mostrant-la lluminosa, fresca i jove. La seva lleugera textura i agradable perfum són una autèntica injecció de frescor. Recupera el teu millor aspecte! A curt termini, aporta un “efecte flash” que redueix immediatament l’aspecte cansat.

A llarg termini, redueix el color fosc de les ulleres unificant el to, minimitza l’aparença de les línies d’expressió i descongestiona les parpelles.
Recupera la lluminositat de la mirada i solucionar gran part dels primers signes d’envelliment que apareixen en el contorn. S’aconsella aplicar tant pel matí com per la nit realitzant un suau massatge. Notaràs la diferència!!

L’emulsió Facial amb vitamina C és un sensacional tractament de potent acció antioxidant que associa la nova acció “anti-glicació”. Inhibeix i retarda la formació dels A.G.E. s, retardant l’envelliment cutani. Un magnífic aportació de fermesa i elasticitat que millora el color, la lluminositat i la hidratació de la pell.
La pell es mostra rejovenida, llisa i ferma. S’aconsella aplicar tot just quan hem netejat el nostre rostre tant pel matí com per la nit.

Prova aquest pack promocional per només 59€ i notaràs una millora espectacular!!