equip

El nostre equip

L’equip del nostre centre d’estètica és el més preuat a l’On Line.

Fidels a l’essència del centre, les noies On Line són una perllongació del camí que va començar la fundadora de l’empresa i avui, sense elles, l’On Line tal i com és, no seria possible. La seva filosofia, la manera de fer i el seu treball exquisit són el nostre gran actiu per aconseguir la teva satisfacció. Per això som el centre d’estètica de referència de Gràcia.

Fes la teva reserva

osteopates

Osteòpates

Deixa de patir, deixa que et cuidem

La Sole és especialista en els massatges terapèutics pel tractament de dolor postural, tendinitis, contractures, etc. Cuida la teva salut al teu centre d’estètica.

Especialitats
  • Quiropràxia
  • Osteopatia
  • Massatges esportius

laser

Tècnica làser

Oblida’t de la depilació per sempre més

L’Anna és tècnica especialista en fotodepilació IPL (llum polsada intensa). Aquest tipus de depilació làser està indicada per a tot tipus de pell i pèl, assegurant l’eliminació d’entre el 60% i el 90% del pèl.
Responsable i honesta, l’Anna et realitzarà un qüestionari al nostre centre d’estètica per valorar i assegurar els millors resultats.

esteticistes

Esteticistes

Deixa’t assessorar pel millor equip d’esteticistes

L’Alba, la Sònia, la Carol, la Maria, l’Eli, la Patri i la Sònia són esteticistes formades a escoles de prestigi amb una llarga trajectòria. La seva formació continuada en avenços d’aparatologia estètica i en tractaments facials i corporals garanteixen la qualitat dels nostres serveis. No t’ho pensis i vine al nostre centre d’estètica.

micropigmentacioMicropigmentació

Desperta’t com les estrelles del cinema

Gràcies a la micropigmentació milloraràs alguns aspectes de la teva anatomia i està dirigida tant a homes com a dones.
L’habilitat de les nostres professionals juntament amb l’aplicació dels millors pigments per a maquillatge permanent asseguren resultats òptims i duradors.

nutricionistaNutricionista

L’alimentació i la bellesa, més unides del que t’imagines

La Montse és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica a més de tenir un postgrau en tractament dietètic al sobrepès i la obesitat, un postgrau en nutrició aplicada a l’esport, coach i mindfull eating. Clara defensora de l’alimentació equilibrada com a base per aconseguir els millors resultats en el tractament per la pèrdua de pes i millora d’imperfeccions estètiques com la cel·lulitis, retenció de líquids, flacciditat, taques solars o lluminositat de la pell.

Especialitats
  • Tractament dietètic en el sobrepès i la obesitat
  • Assessorament dietètic per la millora d’imperfeccions estètiques (cel·lulitis, lluminositat pell, etc.)
  • Tractament dietètic en patologies (diabetes, hipercolesterolèmia, anèmia. etc.)
  • Nutrició esportiva
  • Coaching nutricional
  • Mindfull eating
Call Now ButtonTrucar