Sorisa

sorisa

Sorisa

Al nostre centre d’estètica de Gràcia comptem amb tres aparells Sorisa; qualitat i innovació tecnològica al servei del benestar.

Skinlight

DERMOABRASIÓ AMB PUNTA DE DIAMANT Gràcies a les propietats físiques de la pols de diamant, la dermoabrasió aconsegueix una exfoliació controlada de la pell més ràpida i eficaç.
A qui va dirigit: Cutis amb imperfeccions superficials (taques, seqüèles d’acné, marques, etc), prevenció i tractament de l’envelliment cutani, pells amb manca d’oxigenació, cutis amb tonalitat oliva, pells hiperpigmentades.

VACUUMTERÀPIA El massatge vacuum produeix un drenatge limfàtic desintoxicant a nivell vascular, afavorint l’activació de la recepció cel·lular a qualsevol producte que introduïm posteriorment.
A qui va dirigit: Pells intoxicades, fumadors/es, pell grassa, pells amb manca de lluminositat, bosses/ulleres contorn d’ulls.

ELECTROPORACIÓ Aquesta corrent s’utilitza per l’aplicació del cosmètic antiaging DermActif de Sorisa. Gràcies a la corrent de mitja freqüència i als principis actius del producte, la pell esdevé lluminosa i rejovenida des de la primera sessió.
A qui va dirigit: Tractaments antiaging (arrugues, flacciditat, taques, etc).

FOTOPORACIÓ, FOTOELECTROPORACIÓ I FOTOTERÀPIA Skinlight incorpora una màscara rígida amb llums LED vermelles d’efecte estimulant de la síntesi de col·lagen. L’efecte de les llums, unit als ja comentats efectes de la electroporació converteixen l’aplicació de la màscara amb un tractament complert i de màxima eficàcia antiaging.
A qui va dirigit: Tractaments antiaging (arrugues, flacciditat, taques, etc).

Corpo-02

ELECTROESTIMULACIÓ Permet treballar alteracions estètiques corporals de tot tipus; obesitat localitzada, cel·lulitis, flacciditat, etc. A partir d’un diagnòstic i valoració del client/a, es programa l’aparell seleccionant tipus de tractament, intensitat i ritme. Les possibilitats de treball de l’aparell són diverses: electrolipolisi, corrent tensora, contracció isomètrica, corrent monofàsica/bifàsica de gimnàstica passiva, etc.
A qui va dirigit: Aquells/es que vulguin beneficiar-se dels seus efectes reductor, anticel·lulític, reafirmant, analgèsic i circulatori.

Pressor-03

PRESSOTERÀPIA Especialment ideat per tractar problemes de retenció de líquids i trastorns circulatoris. Compta amb 54 programes diferents de treball preestablerts; fisiològic, limfàtic, inguinal, drenatge, etc. per tractar de manera totalment personalitzada i garantir així òptims resultats.
A qui va dirigit:Aquells/es que pateixin de mala circulació de retorn, ja sigui venós o limfàtic, i que vulguin millorar tant la qualitat de vida com els problemes estètics associats a una mala circulació (cel·lulitis, edemes, varicositats, pesadesa de cames, etc).
Call Now ButtonTrucar