Quantum
quantum

Quantum

L’aparell BHS156 ofereix una àmplia gamma de serveis per al teu benestar: cavitació, radiofreqüència, crioradiofreqüència i mesoteràpia virtual. Aquest aparell permet treballar tant tractaments facials com corporals; i disposem d’ell al nostre centre d’estètica. Deixa’t assessorar pel nostre equip d’expertes; et faran una proposta personalitzada que s’ajustarà a les teves necessitats.

Cavitació

A través d’ones ultrasòniques controlades es generen microbombolles que provoquen la desintegració de les cèl·lules adiposes, convertint el greix en líquid, i reduint de manera efectiva la cel·lulitis localitzada.
A qui va dirigit: Persones amb normopès i amb zones de greix localitzades que cerquin resultats sense sotmetre’s a mètodes invasius.

Radiofreqüència monopolar

Produeix una activació del metabolisme dels greixos, facilitant la seva dilució i per tant la reducció de zones adiposes més amplies.
A qui va dirigit: Persones amb lleuger sobrepès i zones adiposes més àmplies.

Radiofreqüència bipolar/tripolar

Si l’objectiu és treballar arrugues localitzades aquesta és la millor opció. La corrent bipolar/tripolar provoca una regeneració immediata del teixit, produint un efecte “d’omplir” l’arruga.
A qui va dirigit: Persones amb arrugues d’expressió localitzades (contorn d’ulls, rictus, entrecella, etc).

Crioradiofreqüència multipolar (CRF)

Parlar de CRF és parlar de lífting. A partir del shock tèrmic que provoca, aconsegueix un tensat instantani de la pell d’efectes perdurables.
A qui va dirigit: Persones amb zones amb flacciditat epitelial (braços, abdomen, glutis, doble mentó, pòmuls, etc).

Mesoteràpia virtual (MV)

La MV és una combinació de la electroporació i la electroforesis, assegurant la penetració i absorció en profunditat dels principis actius del productes.
A qui va dirigit: Aquesta tècnica és un bon complement a qualsevol tractament facial/corporal en que es treballi amb productes específics (anticel.lulítics, reafirmants, antiarrugues, etc).
Call Now ButtonTrucar